0 شوال 1431   / September    2010   9  /  پنج شنبه 18 شهریور 1389                              Rss   | صفحه اصلی  | بايگاني اخبار  | درباره ما  |  تماس با ما  | اخبار استانی    
 
Skip Navigation Links.
 

   
 
سه شنبه 1 دی 1388 زمان ارسال : 15 : 13 : 17                    

سردار سرلشکر جعفری:


حوادث اخیر جمهوریت نظام را هدف گرفته بود

سپاه نیوز: فرمانده کل سپاه در گفتگویی با گرامی داشت هفته دفاع مقدس گفت: با گذشت بيست سال از دوران پر افتخار دفاع مقدس هنوز هم يادآوري و مرور خاطرات آن دوران بويژه دلاوري ها و جانفشاني هاي رزمندگان اسلام در دفاع از کيان اسلاميمان شنيدني است.

به گزارش سپاه نیوز؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد علي جعفري - که به دليل رشادت ها، تدابير و خوش خلقي به نام "عزيز" در بين رزمندگان نام گرفته است - از فرماندهان خط شکن و يادگاري هاي آن دوران است که بارها در ميدان جهاد در راه خدا تا مرز شهادت پيش رفت ولي مصمم و خستگي ناپذير با تاسي به خط امام (ره) استوار به جلو گام برداشت.
او هم اکنون نيز در کسوت فرماندهي کل سپاه همچنان قاطعانه ادامه دهنده و رهپوي راه شهيدان و پاسدار آرمانهاي انقلاب، امام(ره) و رهبري معظم انقلاب است.
آنچه در پي مي آيد حاصل گفتگويي دوستانه همکاران رسانه اي ما در روزنامه جام جم با اين سردار سرافراز سپاه اسلام است:
سؤال 1- سردار، در سالگرد آغاز هجوم صدام به ایران و هفته دفاع مقدس هستيم. شما خود از فرماندهان ميدانی اصلی در جنگ تحميلي هستيد و بارها تا مرز شهادت، پيش رفتيد و در واقع، جزء معدود فرماندهان لشکرهای خط شکن و يادگارهای دفاع مقدس می‌باشيد. افتخارات تاريخی سپاه در دفاع مقدس، البته هرگز فراموش نخواهد شد اما سپاه برای پس از جنگ، تا امروز چه برنامه و اهدافی داشته است؟!
پاسخ: بسم ا... الرحمن الرحيم- با سلام بر شهيدان و امام شهيدان که نام و يادشان و هويت انقلابی و دينی که برای ما ساختند، جاودانه خواهد ماند.
سپاه، در اثر رشادت‌ها و خلوص و تجربيات انقلابی‌اش در دل جهاد و خون و آتش و بدان علت که در شرائط صفر و با دست‌های خالی باید در برابر انواع و اقسام دشمنان داخلی و خارجی که متصل به دریای تجهيزات بودند، مقاومت می‌کرد، تبديل به يک تشکيلات استثنائی در جهان امروز شده است.
سپاه، یک جمع خلّاق و خستگی ناپذير و اعتقادی است و در همه عرصه‌هایی که به اقتضاء پاسداری از انقلاب، وارد می‌شود، خصلت خط شکنی و جوشش اعتقادی خود را حفظ می‌کند.
شما ملاحظه کردید که سپاه پس از جنگ، يک ماشین جنگی بی مصرف نشد که ديگر برای دورة صلح، ناکارآمد باشد و به آسایشگاه برود، بلکه بسرعت خود و امکاناتش را با شرائط پس از جنگ، تطبيق داد و وارد عرصة توليد و توسعه و سازندگی شد و در پل سازی، تونل سازی، جاده سازی و آب رسانی به مناطق محروم، سدسازی و... با اقتدار، وارد شد. همچنين با همکاری وزارت دفاع که ساختار عمدة آن هم بچه‌های سپاه بودند، پروژه‌های عظيم جهانی در عرصه توليد تسليحات مدرن را آغاز کرد که امروز همه جهان به آن اعتراف می‌کنند و غبطه می‌خورند.
بسیاری از برادران سپاه، در عرصه‌های علمی و تکنولوژيک، در عرصة ارتباطات و در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی وارد شدند. اينها علاوه بر خروجی‌های سپاه است که هزاران تن از بچه‌ها، که در واقع در سپاه، تربيت شدند و رشد کردند، از پرسنل رسمی سپاه که خارج شدند در ده‌ها قلمروی علمی و فرهنگی و اقتصادی و سياسی، وارد شدند که بعنوان نيروهای وفادار انقلاب، امروز در نقاط متعدّد و متفاوت، مشغول خدمت هستند و گرچه ارتباط تشکيلاتی با سپاه ندارند ولی بلحاظ اعتقادی و فکری، در خط پاسداری از انقلابند، عملاً به برکت شهدا، سپاه تبديل به يک کارخانة آدم سازی و مدرسة کادرپروری برای انقلاب شد که در سطوح جامعه، پخش شدند و جداجدا مشغول تلاش برای مردم و پيشرفت کشور هستند و اکثر قريب به اتفاق پاسداران ما، همان روح جهادی دوران دفاع مقدس را در خود، حفظ کرده‌اند و با انگيزة معنوی، کار می‌کنند و دنبال دنياطلبی و منفعت پرستی هم نيستند. البته موارد استثناء هم هميشه بوده و خواهد بود.
سؤال 2- آيا اين احتمال که يک قطب نظامی در عرصة اقتصاد يا سياست کشور، تشکيل شود چقدر جدّی بوده و اگر واقعيت داشته، چقدر تهديد برای کشور بوده است؟!
پاسخ: سؤال خوبی است و از دو جهت پاسخ بايد بگيرد. اول اينکه سپاه، يک نهاد انقلابی و مردمی است و ذاتاً نظامی نيست ، بدان معنا که صرفاً هويت نظامی يا پادگانی ندارد. سپاه به اقتضاء جنگ، وجهة نظامی‌اش غلبه يافت والّا وجهة اصلی آن، کاملاً انقلابی و يک پديدة منحصر به فرد در دنيای امروز است و با اصناف مختلف اجتماعی، ارتباط و تداخل و همپوشانی دارد، سپاه، آچار چند منظورة انقلاب بوده است. در زمان امام و جنگ هم، سپاه هم کار اطلاعاتی می‌کرد، هم به عرصة امنيت داخلی در شرایط بحرانی، وارد می‌شد و تروريسم و جنگهای داخلی را مهار کرد وارد کار سازندگی در مناطق محروم و روستاها می‌شد، گاهی مسئوليت مديريت برخی شهرها بخصوص در مناطق مرزی و جنگی را بر عهده می‌گرفت و مجلة فرهنگی هم منتشر می‌کرد. يعنی انتشارات وسيع فرهنگی و سياسی و جزوه‌های تحليل سياسی داشت و از سينمای جنگ، حمايت می‌کرد و دهها مسئوليت ديگر که بنحوی به حفاظت از انقلاب و مرزهای عقيدتی آن مربوط می‌شد. پس از جنگ هم با همين اهداف و برای برداشتن بار کشور، وارد عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی شد که بر زمين مانده بود و کشور، به شدت نيازمند ورود سپاه به اين فعاليتها بود. سپاه هرگز خودسرانه وارد هيچ عرصه‌اي که مربوط به ماموريتهای انقلابی اش نباشد، نشد و هرگز برای خودش بعنوان يک نهاد یا تشکيلات، موضوعيت، قائل نبود و خودش تصميم نمی‌گرفته که وارد چه اموری، بی ربط یا با ربط، بشود. الان هم همينطور است. سپاه برای خودش هيچ دکّانی، باز نکرده و هيچ اصالتی به خود نمی‌دهد. سپاه، فقط در خدمت انقلاب و مردم است و خودش را مالک چيزی یا جائی نمی‌داند.
تجربة مافياهای نظامی که در بسياری کشورهای دنيا از جمله برخی همسايگان‌مان، پیش چشم هستند، مطلقاً با تجربة سپاه، همخوانی ندارد. ماهيت سپاه با ماهيت نظاميان در ساير کشورها متفاوت است. سپاه پس از جنگ، بعلت آنکه از آن، دولت وقت، از سپاه، کمک خواست وارد عرصة سازندگی شد و امروز البته در عرصه‌های ديگری که انقلاب، نياز دارد، فعّال است. ثانياً هيچ نوع زياده‌خواهی يا انحصار طلبی یا منفعت طلبی تشکيلاتی برای سپاه، متصوّر و قابل قبول نيست چون عرصه‌ای که بچه‌های ما فعّال‌اند، عرصه‌اي است که مزاحم يا رقيب زیادی ندارد چه رسد به اينکه نياز به انحصار طلبی يا زياده طلبی باشد. اين صحنه، صحنة فداکاری و تلاش همراه با گمنامی تا مرز شهادت طلبی است و ما اتفاقاً از هرگونه رقيب يا شريکی استقبال می‌کنيم. هر جا انقلاب و بقاء و عزّت آن، مطرح است، سپاه هم هست. در اين ميدان نمدی وجود ندارد که بخواهيم کلاهی از آن برای سپاه بسازيم.
اينجا مسابقة عشق و فدا شدن است، هر کس آمادگی دارد بسم ا...
سؤال 3- در بلوا و اغتشاش اخير که پس از انتخابات 22 خرداد توسط بعضی شکست‌خورده‌ها، دامن زده شد فضائی ايجاد کرد که دشمن خارجی کاملاً روی آن سوار شد کوشيدند انتخابات را تبديل به يک جنگ خيابانی و براندازی به شيوة مخملی کنند، سپاه، چه تحليلي از وقايع اخير دارد؟
پاسخ: در فتنة پس از انتخابات 22 خرداد، يکی از پيچيده‌ترين پروژه‌های ضد انقلابی که از مدتها قبل از انتخابات در داخل و خارج از کشور، برنامه‌ريزي شده بود، با هوشياري مردم و هدايت‌های حکيمانة رهبری در هم شکست.
این توطئه، در درجه نخست، «جمهوریت» نظام را هدف گرفته بود و می‌خواست نهاد «انتخابات» را در جمهوری اسلامی، برای هميشه مشکوک کند و در هم بکوبد و اعتماد ملّی به انتخابات را برای هميشه ، زير سؤال ببرد . چون با سلب مشروعیت از انتخابات بدون هيچ مدرک و سندی، پاية جمهوريت نظام، قطع می‌شد و چون در جمهوری اسلامی، جمهوريت و اسلاميت از يکديگر تفکيک نمی‌شود، اسلاميت نظام هم همزمان زير سوال می‌رفت چون می‌خواستند جمهوری اسلامی را بعنوان يک نظام متقلّب که به آراء مردم، خيانت می‌کند، جا بيندازند و يک نظام متقلّب نمی‌تواند اسلامی باشد. توطئه بزرگ و بی سابقه‌اي بود که به لطف خداوند و با تدبير رهبری و بصيرت مردم در هم شکست و تجربة جديدی در 30 سال گذشته در تاريخ انقلاب بود و البته ضايعاتی هم داشت.
سوال 4 – از نظر جنابعالی، آنچه در 23 خرداد ماه اتفاق افتاد، يک پروژه براندازی مخملی بود و آيا منشاء داخلی داشت یا خارجی؟!
پاسخ: براندازی مخملی، یکی از مختصاتش، سوار شدن بر امکانات قانونی يک سيستم، جهت در هم شکستن خود آن سیستم يعنی براندازی با استفاده از فرصت‌های قانونی- مثل انتخابات و فرصت‌های حاشيه‌اي آن- است که از شيوه‌های مسالمت آميز، آغاز می‌شود و در لحظة خاص، شيوه‌های خشونت آميز خيابانی و ... را بکار می‌گيرد.
اين روش، یک کپی پرداری ابلهانه و کاريکاتوری از انقلاب اسلامی بود که غرب، ‌آنرا در اشِل بسیار کوچک و مصنوعی، پس از فروپاشی شوروی، آن را در چند کشور بلوک شرق پياده کردند و نتيجه هم گرفتند و علت اصلی آن هم فقدان پايگاه مردمی حکومتهاست.
در اينکه غرب با کمک همدستان داخلی و گاه سوء استفاده از برخی افراطيون داخلی و فضاهای ايجاد شده، صد در صد طرح براندازی مخملی را پی می‌گرفت، هيچ ابهامی وجود ندارد چون سفارتخانه های غربی وارد عمل مستقيم شدند و سران آمريکا و انگليس و ... هم علناً وارد ماجرا شدند و بنابراين ترديدی نيست که فتنة اخير با پشتيبانی و حمايت بيگانگان شکل گرفت. البته منشاء اصلی آن مخالفين داخلی انقلاب و مخالفين جمهوريت در جامعة اسلامی ايران بودند!! چرا که سران مخالفين و طراحان پشت پردة فتنة اخير به خوبی آگاهی داشتند که در جامعة کاملاً دينی ايران اسلامی، تا زمانيکه جمهوريت به معنی واقعی کلمه بر پا باشد؛ حتماً آنها ديگر نخواهند توانست با رأی مردم در حاکميت نفوذ کنند و اين مطلب را در انتخابات سال 84 به خوبی درک کرده بودند، فلذا با همة توان جبهه باصطلاح اصلاحات، در 4 سال اخير برنامه ریزی مفصل و جامعی را انجام داد تا رأی مردم محروم و مستضعف را با وارد کردن شبهة تقلب در انتخابات زير سوال ببرد و با گستاخی و بی شرمی تمام اين کار را انجام دادند و ضربة بزرگی به حيثيت و اعتبار نظام جمهوری اسلامی وارد کردند. بنابراين می توان گفت منشاء حوادث اخير از داخل بود و اگر به ياد داشته باشيم حضرت امام بنيان گذار جمهوری اسلامی هم هميشه برای انقلاب نگران داخل و خوديهای منحرف و خود باخته داخلی بودند و از خارج و توطئه‌های آنها هراسی نداشتند.
اميدواريم خدای متعال همه را به راه راست هدايت فرمايد و عاقبت همة ما ختم به خير بشود. دشمنان اين نظام اسلامی هم بدانند که فرزندان سپاهی و بسيجیان دریادل آنها تا پای جان برای تداوم انقلاب و راه امام و شهيدان در ميدان ايستاده‌اند و حاضرند همه سرمايه‌های مادّی و معنوی خود، يعنی مال، فرزند، جان، آبرو و هرچه که بايد در راه عشق فدا کرد را تقديم کنند تا اين انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی که بزرگترين دست آورد آن است با همان محتوایی که امام رحمه ا... عليه برای آن ترسيم کردند و امروز سکان هدايت آن بدست مقام معظم رهبری است پابرجا بماند و سالم به دست صاحب اصلی آن حضرت بقيه ا... الاعظم ارواحنافداه برسد.
انشاءا...
«والسلام»
انتهای خبر/04
   
شناسه :  1f0beaea-2ae9-4f6f-a184-6ce53cb62878   

    اخبارو تصاویرمرتبط

  حوادث اخیر جمهوریت نظام را هدف گرفته بود




     
نظر شما  

         
   



ارسال برای دوستان
 
                     
 
   

آدرس : تهران.خيابان شهيد استاد نجات اللهي.خيابان شهيداحمدلباف.پلاک15 تلفن : 88900309 نمابر: 88899823
                  مرکز اطلاعات و نشرالکترونیک اداره روابط عمومی وانتشارات سپاه                                           نقل و نشر مطالب با ذکر نام پايگاه خبری سپاه نیوز آزاد است     

تازه های خبر
 
نمايشگاه دفاع مقدس در دامغان برپا مي‌شود
19 : 12 - 18/6/1389  
  • مركز فرهنگي گلزار شهداي بيجار به بهره‌برداري مي‌رسد
    13 : 12 - 18/6/1389  
  • دوران دفاع مقدس الگويي موفق براي شكستن تحريم‌هاست
    8 : 12 - 18/6/1389  
  • رئيس جديد سازمان بسيج اساتيد دانشگاه‌هاي كشور منصوب شد
    59 : 11 - 18/6/1389  
  • سوزاندن قرآن سرپوش گذاشتن بر اصل ماجراي 11 سپتامبر است
    41 : 11 - 18/6/1389  
  • نخبگان بسيجي در هدايت جامعه نقش اساسي دارند
    33 : 11 - 18/6/1389  
  • ادارات در هفته دفاع مقدس بايد رنگ و بوي جبهه را بگيرد
    28 : 11 - 18/6/1389  
  • علاقه برای شهادت در جای جای جبهه های جنگ مشهود بود
    24 : 11 - 18/6/1389  
  • محفل انس با قرآن توسط سپاه زرند برگزار شد
    24 : 11 - 18/6/1389  
  • برنامه‌های هفته دفاع مقدس نهاوند اعلام شد
    2 : 11 - 18/6/1389  
  • برگزاری نمايشگاه عكس به مناسبت هفته دفاع مقدس
    0 : 11 - 18/6/1389  
  • همايش تجليل از ايثارگران و جانبازان دفاع مقدس نراق برگزار می‌شود
    58 : 10 - 18/6/1389  
  • نمايش راديويی «زندگی سی سردار» در صدای شبكه طبرستان توليد می‌شود
    57 : 10 - 18/6/1389  
  • نفرات برتر كلاس هاي قرآني ناحيه سپاه قشم تجليل شدند
    48 : 10 - 18/6/1389  
  • یادواره شهید هاشمی نژاد در مشهد برگزار می شود
    43 : 10 - 18/6/1389  
  • يادواره شهيد درويشي و شهداي كارگر هرمزگان در هفته دفاع مقدس برگزار مي شود
    40 : 10 - 18/6/1389  
  • مسوول مشاورین جوان سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان منصوب شد
    36 : 10 - 18/6/1389  
  • يادواره 26 شهيد زهك برگزار شد
    34 : 10 - 18/6/1389  
  • آمريكا در تحميل خواسته‌هاي سياسي خود به ايران شكست خورده است
    32 : 10 - 18/6/1389  
  • ادعاهاي آژانس عليه ايران تحت فشار دولت آمريكا مطرح مي‌شود و فاقد ارزش حقوقي است
    31 : 10 - 18/6/1389  
  •  
    بایگانی اخبار